Är du fastighetsägare och funderar på att börja standardhöja dina lägenheter?

Då har vi lösningen för dig och ditt företag. Vi kan idag presentera två olika typer av standardhöjning av ert lägenhetsbestånd till ett av marknadens bästa priser.

Vi erbjuder en helhetslösning både praktiskt och ekonomiskt.

SA Konstruktion och Bygg har varit med sedan denna typ av renoveringsform började att utföras och är idag ett av Sveriges ledande företag inom just detta och vi arbetar med flertalet stora fastighetsbolag i Borås och Göteborg. Vi producerar i dagsläget 30-40 lägenheter i månaden.

Vi är efter många tusen standardhöjningar ett av Sveriges absolut mest erfarna företag i ROT-renoveringar av lägenheter. Vi kan vara med och lösa alla de frågor och problem som kan uppkomma i samband med att man börjar renovera sitt bestånd. Vi har även lösningar på stambyte i samband med standardhöjningar, en form av renovering av stammar där man byter stammen allt eftersom hyresgäster flyttar ut. På detta sätt behöver ni inte evakuera eller störa hyresgäster på samma sätt som en traditionell stamrenovering.

Vi har i dagsläget två olika alternativ till standardhöjning på lägenheter.

Detta är en totalrenovering av vvs, el och bygginstallationer i lägenheten. Vi nollställer er lägenhet och när ombyggnationen är klar har du en lägenhet i nyskick. I detta alternativ är nytt kök och helkaklat badrum med värmegolv en självklarhet. Ytskikt uppdateras med total målerirenovering samt byte/slipning av parkett eller övriga golv.

 

 

 

 

 

 

En mer smal variant där vi tillsammans med fastighetsägare väljer ut de delar som vi anser är i störst behov av renovering. I detta alternativ väljer vi att kombinera olika material i badrum och använder oss av lite mindre exklusiva val av vitvaror och inrede. Ytskikt uppdateras även i detta alternativ med total målerirenovering samt byte/slipning av parkett eller övriga golv.

 

Vi jobbar alltid för att kunna leverera en så prisvärd produkt som möjligt. De val av material och arbetsinsats som görs är med hänsyn till just era behov i ert fastighetsbestånd, men även för att ni som fastighetsägare skall kunna få ut en så bra ekonomisk avkastning av er fastighet som möjligt.