Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Följ Villa Ebbereds stora förändring. Det är en om- och tillbyggnad av villa. Projektet uppdateras med jämna mellanrum och vi ser fram emot slutresultatet! Det kommer bli fantastiskt fint!

Vi börjar med dränering av befintlig husgrund, vid  schaktningsarbetena finner vi mycket berg som går in under huset varpå vi får användning av vårt breda kontaktnät. En sprängare kommer för att hjälpa till med sprängningen. Därefter kan vi färdigställa dräneringsarbetena och förbereda grunden. Huset kommer byggas till på två sidor, vi förlänger hela huset ca 4 meter på en av gavlarna och bygger en ny entré framåt om ca 3×6 meter. Markavdelningen färdigställer makadambäddar för detta samt gör grovplanering av tomten i övrigt. Snickarna tar vid och gjuter bottenplattorna samt en del av golvet i den befintliga delen. Efter detta börjar vi med stommen, detta är ett roligt och inspirerande projekt då vi löser alla konstruktioner på plats. Det finns inga klara lösningar på ett projekt likt detta då vi skall ansluta mot befintlig stomme och ta upp bärigheter på nya ställen m.m. Det krävs duktiga hantverkare och en hel del engagemang för att få med allt.

 

Panelen är på och taket är lagt.  Arbetet fortsätter invändigt med isolering i väggar och tak. Plastning och gles i taken, nytt mellan bjälklag. Plywood och gips på väggar.

 

Fortsättning följer på detta fina hus!

Byggstart
1/3, 2021
Beräknad färdig
30/11, 2021
Yta
160 kvm
Plats
Sandhult
Kund
Privatperson

Projektledare

Tommy Engbåge
Delägare / Projektledare Borås

Vårt erbjudande

Alla projekt har sina speciella krav och inget är detsamma. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som vår uppdragsgivare fått hjälp med i detta projekt.

Veta mer?

Då är det bara att höra av sig! Vi har stor erfarenhet och bred kompetens genom många olika projekt. Oavsett om det gäller små, medel eller riktigt stora jobb.
Back to Archive

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning.