Standardhöjningar av lägenheter

Är du fastighetsägare och funderar på att börja standardhöja dina lägenheter?

Då har vi lösningen för dig och ditt företag. Vi kan idag presentera två olika typer av standardhöjning av ert lägenhetsbestånd till ett av marknadens bästa priser. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag inom just detta och vi arbetar med flertalet stora fastighetsbolag i Borås och Göteborg. Vi producerar i dagsläget 50-60 lägenheter i månaden.

Vi erbjuder en helhetslösning både praktiskt och ekonomiskt.

Vår strävan är att skapa en nära relation med förvaltare och fastighetsskötare där inget jobb är för litet för oss. Från att beställningen kommer in kan vi vara länken mellan hyresgäst och beställare. Våra servicemän informerar beställaren om åtgärdsförslag och kan även lämna pris för utförandet. Att hålla hyresgäster och beställare informerade under projektet är en självklarhet.

Vi har ett starkt nätverk med underentreprenörer inom de flesta områden, som vi har samarbetat med under lång tid. Vi tillsammans, strävar alltid efter att utföra arbetet med största hänsynstagande mot hyresgästen och dess verksamhet.

Vi har i dagsläget två olika alternativ till standardhöjning på lägenheter.

Alternativ 1

Detta är en totalrenovering av vvs, el och bygginstallationer i lägenheten. Vi nollställer er lägenhet och när ombyggnationen är klar har du en lägenhet i nyskick. I detta alternativ är nytt kök och helkaklat badrum med värmegolv en självklarhet. Ytskikt uppdateras med total målerirenovering samt byte/slipning av parkett eller övriga golv.

Alternativ 2  

En mer smal variant där vi tillsammans med fastighetsägare väljer ut de delar som vi anser är i störst behov av renovering. I detta alternativ väljer vi att kombinera olika material i badrum och använder oss av lite mindre exklusiva val av vitvaror och inrede. Ytskikt uppdateras även i detta alternativ med total målerirenovering samt byte/slipning av parkett eller övriga golv.

Vi jobbar alltid för att kunna leverera en så prisvärd produkt som möjligt. De val av material och arbetsinsats som görs är med hänsyn till just era behov i ert fastighetsbestånd, men även för att ni som fastighetsägare skall kunna få ut en så bra ekonomisk avkastning av er fastighet som möjligt.

Tycker du att det vore intressant att få höra lite mer om vad vi kan göra för er?

Hör av er till oss via mejl info@sabygg.nu alternativt slå en signal på 0736- 37 51 11 så bokar vi en tid för presentation av vårt koncept.

Här nedan kan du se lite bilder från våra standardhöjningar.

SA Konstruktion & Bygg AB

Åkermans Väg 3
504 31 Borås


VD / byggledning / kalkyl

Stefan Almgren
Tel: 0736-375111
Skicka e-post


Delägare / projektledare Borås

Tommy Engbåge
Tel: 0725-615111
Skicka e-post


Delägare / projektledare Borås & Göteborg

Mikael Larsson
Tel: 0709-808484
Skicka e-post