Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Konvertering av lokal till 10 st lägenheter på Yxhammarsgatan 24 i centrala Borås.

I projektets omfattning ingår bl.a. att bygga ett nytt yttertak ovanpå det befintliga vilket senare rivs inifrån, detta för att säkerställa en fuktsäker byggnation. Logistiken i projektet är utmanande p.g.a. dess placering i centrala Borås och att åtkomsten till innergården, där arbetet utförs, begränsas av måtten i fasadöppningar in till innergården. Med ett kreativt tänkande och noggrann planering löser vi problemen och ser till att projektet fortlöper!

 

Förvaltar ni en lokal med outnyttjad potential? Hör av er till oss så kan vi hjälpa er att öka intäkterna på er fastighet!

Byggstart
1/8, 2022
Beräknad färdig
31/1, 2023
Yta
485 kvm
Plats
Borås
Kund
Swanson Fastigheter

Projektledare

Vårt erbjudande

Alla projekt har sina speciella krav och inget är detsamma. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som vår uppdragsgivare fått hjälp med i detta projekt.

Veta mer?

Då är det bara att höra av sig! Vi har stor erfarenhet och bred kompetens genom många olika projekt. Oavsett om det gäller små, medel eller riktigt stora jobb.
Back to Archive

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning.