Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Fasad och fönsterbyte. I detta projekt har vi hjälpt kunden att återställa deras hus så att utseendet blir mer likt originalbyggnationen.

Vid en tidigare renovering har man monterat eternitskivor på fasaden, dessa demonterades bort nu. Givetvis utfört av behörig asbestsanerare och omhändertaget enligt gällande krav, den aktör som vi använde till detta är en som vi har långvarigt samarbete med då det gäller rivning- och saneringsarbeten.

 

Med den gamla fasaden borta börjar vi med byte av fönster, kunden har valt fönster från Elit och deras Retro-serie för att få fram den gamla känslan i fastigheten. Vi hittar även hål där fönster tidigare funnits men som byggs igen vid föregående renovering. Kunden väljer här att öppna upp dessa igen.

Vi monterar ny lockpanel på hela huset, bygger en farstukvist enligt gamla bilder och genomgång med kund. På utbyggnaden lägger vi ny ytpapp och sedan en stomme för balkongen. Kunden skall sedan själv montera räcken på farstu och balkong.

Byggstart
1/12, 2020
Beräknad färdig
31/3, 2021
Yta
250 kvm
Plats
Rävlanda
Kund
Privatperson

Projektledare

Tommy Engbåge
Delägare / Projektledare Borås

Vårt erbjudande

Alla projekt har sina speciella krav och inget är detsamma. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som vår uppdragsgivare fått hjälp med i detta projekt.

Veta mer?

Då är det bara att höra av sig! SA-Bygg har stor erfarenhet och bred kompetens genom många olika projekt. Oavsett om det gäller små, medel eller riktigt stora jobb.
Back to Archive

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning.