Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Den nya anläggningen på Sjöbovallen är ett projekt vi genomfört åt Borås Stad. Det är ett roligt och uppskattat projekt som vi är glada att fått förtroendet att genomföra.

Som närmsta granne till de nya lokalerna på Sjöbovallen rinner Viskan sakta förbi och området har potential att bli ett riktigt paradis för sportälskare! Fler ytor finns i området och det finns gott om plats för fler planer och lokaler att utveckla området med. Men de nya lokalerna och de förutsättningar det ger, hoppas och tror vi att Borås GIF kommer kliva uppåt i fotbollsserierna framöver.

 

Vi tackar för förtroendet och önskar GIF:arna lycka till i sina nya lokaler!

Byggstart
23/3, 2020
Beräknad färdig
2/6, 2021
Yta
750 kvm
Plats
Sjöbo, Borås
Kund
Borås Stad

Beskrivning

Har en gjuten platta på mark. En förkapad väggstomme av trä med en bärande takkonstruktion av limträbalkar. Ytterväggarna  insida mot utsida är målad gips, plywood, installationsutrymme, regelstomme med isolering, plåtregel, luftspalt och en underhållsfri väggskiva.

Invändigt består ytskikt på golv av slit starka material som klinker och högtryckslaminat. Ytskikt på väggar består av målad gips och kakel bakom gipsskivan finns det en plywood för att göra infästning enkel och väggarna stabila. Undertaken är ett nedpendlat tak med undertaksplattor

Projektledare

Projektet har haft höga krav mot Sunda hus och att byggnaden skall vara klar för P Märkning. Två framgångs faktorer som möjliggjort att vi nått ett mycket bra resultat har varit att vi har haft en enkel och rak kommunikation med vår Beställare och med snabba beslutsvägar samt att våra egna snickare har ihop med våra UE jobbat som ett team och ställt upp för varandra med ett leende.

Kund

SA Bygg har levererat Sjöbovallen i tid och med god kvalité utifrån beställarens önskemål och krav. Samarbetet mellan beställaren och entreprenören har byggts på professionalism och gott samarbete. Administrationen hanterades väldigt bra av entreprenörens platschef, alltid ordning och reda. Snickarna och övriga under-entreprenörer utförde ett bra arbete ute på plats.

 

Bahra Ali

Projektledare

Borås Stad- Lokalförsörjningsförvaltningen

Projektledare

Vårt erbjudande

Alla projekt har sina speciella krav och inget är detsamma. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster som vår uppdragsgivare fått hjälp med i detta projekt.

Veta mer?

Då är det bara att höra av sig! SA-Bygg har stor erfarenhet och bred kompetens genom många olika projekt. Oavsett om det gäller små, medel eller riktigt stora jobb.
Back to Archive

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning.